Bel ons: 013 505 3178 Bel ons

goudencaroluslogo
goudencaroluslogo
 • Carolusbanner3

Agenda

21 september, Hertog Jan HerfstProost

1200x1200Op 21 september om 21.09 uur proosten we door heel Nederland samen op de herfst. Onze Meesterbrouwer Gerard van den Broek zet de proost in via een videoverbinding. Kom naar een van de deelnemende cafés en proost met ons mee!

De eerste 50 aanwezigen krijgen in ieder geval een mooi speciaalbierglas. En als je een Hertog Jan Bockbier bestelt, maak je ook nog eens kans op een Hertog Jan vuurschaal en een waardebon t.w.v. € 50, te besteden in het betreffende café.24 september, D'n Biksen Bocken Tour

A5 posterHeeft u ook weer zo’n zin in Bockbier?

Samen door Hilvarenbeek sjouwen met lotgenoten die voor het volgende Bockbier op pad zijn. Gearriveerd bij de volgende kastelein met weer een ander bockbier en bijpassend hapje. De stemming zal er goed in komen onder de deelnemers van het nieuwe evenement in Hilvarenbeek! 
“D’n Biksen Bocken Tour”
Zondag 24 september zullen negen kasteleins vanaf 14.00 voor u klaar staan voor de start van het heerlijke bockbierseizoen!
We rekenen op vele bockbierliefhebbers! Als liefhebber kun je tijdens dit evenement verschillende bockbieren proeven. Aan de hand van een strippenkaart kun je langs alle deelnemende cafés wandelen en hier een bockbiertje drinken met een bijpassend hapje/gerechtje. Deze strippenkaart kan in het eerste café dat je bezoekt worden gekocht voor €20,-. Houd je niet van Bockbier is dit uiteraard ook voor andere dranken inwisselbaar. 
En dan is er ook nog iets te winnen! Tijdens het evenement ontvang je na ieder bockbiertje een stempel. Bij negen stempels heb je een volle kaart en kun je deze achterlaten bij het laatste café dat je hebt bezocht. Je maakt dan kans op één van de vijf bockbierpakketten die één week later worden verloot onder alle deelnemers. Let op het volledig invullen van de gevraagde gegevens. Na de trekking zullen spoedig de winnaars worden bekendgemaakt.

Wie doen er mee?
Hotel Brabant Brand Bier Dubbelbock
T Schouwke Goej Klèts Herfstbier
Café de Verandering Budels Bier | Budelse Brouwerij Herfstbock
Grand-Café de Zwaan Grolsch HerfstBok
Gasterij De Posthoornn Hertog Jan Bockbier
Café De Troubadour Jopen Beer Bokbier
Taverne Paulus La Trappe Trappist Bockbier
ROOTS Foodbar - by Cabana Hertog Jan Bockbier
Gouden Carolus Maneblusser Bok

Reden genoeg om er op 24 september bij te zijn! Mooie bieren, lekkere hapjes en vooral een goede sfeer in onze mooie zaken. Horeca Hilvarenbeek rekent op je. Tot dan!

30 jaar GOUDEN CAROLUS

Naamloos 1kopie29, 30 september en 1 oktober vieren we ons 30 jarig jubileum.

29 september, “Jasper & Friends”. “Brabants Beste Tonpraters” geven acte de préséance onder presentatie van Jasper van Gerwen. Voor wie zin heeft in een avondje lekker lachen met Boy Jansen, Berry Knapen, Andy Marcelissen, Dirk Kouwenberg, Hans Keeris, Robert van Lamoen en Eègewèès.

30 september, “The Firepants”. Thijs Hensbroek, Han van Oers en Rolf Goedendorp hebben kosten nog moeite gespaard om een hele vete 8 koppige band samen te stellen.

The Firepants...
Zo af en toe duiken ze vanuit het niets op. Elke keer in een andere samenstelling. De ene keer met zanger, een andere keer weer met zangeres. Soms met blazers, maar soms ook niet. De laatste keer dat we over ze hoorden hebben ze op een bruiloft in de Ardennen gespeeld. Iedereen die er bij was, praat tot op vandaag nog over deze legendarische avond... 
Speciaal voor het jubileum van Gouden Carolus spelen ze in de vetste samenstelling tot nu toe: Een zanger, twee prachtige zangeressen en een setje te gekke blazers vullen de band aan. Het repertoire staat garant voor een avond feest. Zorg dat jij kunt zeggen dat je ze gezien hebt, want je weet nooit waar en wanneer deze verschijning weer ergens te beleven is. 
Zien is geloven!

1 oktober, “Blaaskapellenmiddag” met De Bacchanten, D’Af en Toeters, Eègeèès.
Tevens die dag modeshow in de Gelderstraat door de Beekse modezaken.

AANKOMENDE ACTIVITEITEN

Aankomende activiteiten:
 • Donderdag 21 september. "Hertog Jan Herfstproost"
 • Zondag 24 september. "Dun Biksen Bock" Bock Bier tocht door Hilvarenbeek
 • Vrijdag 29 september. Tonpraatavond "JASPER & FRIENDS"
 • Zaterdag 30 september. "Tribute@Night & Friends"
 • Zondag 1 oktober. 30 JAAR "GOUDEN CAROLUS" met bevriende Blaaskapellen
 • Vrijdag 6 oktober. "Whisky Avond" door 'van Lieverlee'
 • Zaterdag 7 oktober. "HOTRODDEDBULLFROG"
 • Vrijdag 3 november. "MuziekQuiz" door C&C
 • Zondag 5 november, "SOK festival"
 • Donderdagen 7-12, 21-12, 18-01 en 01-02, "Hoogjastournooi"
 • Vrijdag 15 december, "PRINSRECEPTIE PEZERIKKEN"
 • Dinsdag 26 december, Kerstconcert "BECADANS"
 • NEW YEARSNIGHT. Big Party mmv "MASHMERIZE", DJ's "Paul & Co" supported by "Ron&Nie Show"

Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.